Saldusis pankolis gydo ne tik pilvo pūtimą ar kvėpavimo takų susirgimus. Šis skėtinis augalas - tai rimtas estrogeno (moteriškojo hormono) užtaisas.

Specialių vaistinių papildų skatinančių krūtų augimą sudėtyje gausu pankolio sėklų ekstrakto. Tokie preparatai vertinami kritiškai dėl pasitaikančio šalutinio poveikio ir aukštos kainos.

Išmintingos moterys norinčios padidinti apvalumus nesiguls po chirurgo skalpeliu ir nemokės kelių šimtų litų už cheminius preparatus.

Grynas.lt siūlo saugų, pigų ir natūralų receptą. Bet kurioje vaistinėje įsigykite saldžiojo pankolio vaisių. Birios arbatos kaina gali siekti iki 8 litų. Užvirkite pusę litro vandens ir įberkite vieną valgomą šauktą saldžiojo pankolio sėklų. Ant mažos ugnies arbata turėtų pavirti iki 10 minučių.
Tokį antpilą derėtų gerti du kartus per dieną (po 250ml.) ir po poros mėnesių liaudies medicinos poveikis turėtų būti pastebimas.

Senovės Romoje moterys vartojo saldžiojo pankolio arbatą norėdamos numesti svorio ir padailinti kūno linijas. Pietryčių Azijoje pankolio arbata populiari tarp transseksualių vyrų siekiančių užsiauginti krūtis. Šis augalas taip pat mažina priešmenstruacinius skausmus ir skatina libido.

Svarbu! Saldžiojo pankolio vaisius pirkite tik vaistinėje. Nemėginkite žaliavos susirinkti patys gamtoje – pankolis labai panašus į dėmėtąją maudą. Šio augalo arbata mirtinai pavojinga.

Dėmesio! Saldžiojo pankolio arbatos nerekomenduojama gerti vyrams. Moterims turinčioms onkologinių susirgimų ar sergančioms epilepsija.